Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ και… ελπίζει
Ζωντανός παρέμεινε ο Ολυμπιακός στη διεκδίκηση του τίτλου, επικρατώντας της ΑΕΚ με 22-16 στον τρίτο τελικό της σειράς
Ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει… σφυγμό επικρατώντας της ΑΕΚ με 22-16 στον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ και μείωσε τη σειρά σε 2-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν άνετα στη νίκη, η οποία ήρθε με κύριο όπλο την άμυνα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 12-5 και από τότε δεν… ξανακοίταξε πίσω.
Για το τέταρτο παιχνίδι (2/6), η σειρά μεταφέρεται στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, έδρα της ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα έχει εκεί τη δεύτερη ευκαιρία της για να «κλείσει» τη σειρά.
Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς (6/6) στο κλειστό του Ρέντη.
- Ενοίκια: Ράλι στις τιμές και στεγαστική ασφυξία για τους νέους – Η ελληνική αγορά στο μικροσκόπιο του Reuters
- Διασώζεται ένα μοναδικό θρησκευτικό και πολιτιστικό μνημείο της Εύβοιας
- Βρετανία: Θα διπλασιάσει τη στρατιωτική της παρουσία στη Νορβηγία – Επικαλείται τη ρωσική απειλή
- Καναδάς: «Φράξαμε την πόρτα της τάξης με θρανία» – Μαθητής περιγράφει πώς γλίτωσαν από το μακελειό
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ιστορικό deal για την τραγουδίστρια – Πούλησε τον μουσικό της κατάλογο στην Primary Wave
- Final Four Euroleague: Εξαντλήθηκαν σε πέντε λεπτά τα πρώτα διαθέσιμα εισιτήρια