Καταδικάστηκαν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας
Με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σπύρος Ασπιώτης, για την κατηγορία της παράβασης περιβαλλοντολογικών διατάξεων
Με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο Κερκύρας, ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σπύρος Ασπιώτης, για την κατηγορία της παράβασης περιβαλλοντολογικών διατάξεων, μετά τη μήνυση που τους ασκήθηκε την περασμένη Κυριακή, από τον πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Τεμπλονίου.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, έδωσαν εντολή σε υπάλληλο του δήμου καθαριότητας να επιρρίψει απορρίμματα στο ήδη κλειστό κύτταρο β΄ του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.
Το δικαστήριο έκρινε την ενοχή τους μετά από μαραθώνια δικαστική διαδικασία, που ξεκίνησε χθες (Πέμπτη) το μεσημέρι και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ συνέχεια δόθηκε από σήμερα το πρωί μέχρι τις 9:30 περίπου το βράδυ.
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix. Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στο Καστελλόριζο
