Βολές Σπίρτζη κατά ΤΑΙΠΕΔ για καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς
Eρωτηθείς εάν θα εφαρμοστούν οι ήδη νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο για το 2019 και το 2020 αντιστοίχως, απάντησε πως «πιστεύω ότι πάει τόσο καλά η οικονομία, που μπορεί να μας πουν να τα αφήσουμε»
Ευθείες βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ για καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς για την Εγνατία Οδό και το «Ελ. Βενιζέλος» εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
Μετά από τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών για τις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα των μεταφορών, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως «εάν τον έκανε τον διαγωνισμό το υπουργείο θα είχαμε τελειώσει και θα είχαμε πετύχει τριπλάσιο τίμημα. Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ έχουν τεχνοκρατική ανεπάρκεια».
Σχετικά με την Εγνατία, ο υπουργός ανέφερε ότι ζητήθηκαν από τους θεσμούς διευκρινίσεις για τα αναλογικά διόδια και πώς θα «κουμπώνει» το κεντρικό σύστημα με τα περιφερειακά. Πρόθεση, όπως είπε, είναι να ισχύει το ίδιο σύστημα με άλλες γειτονικές χώρες και να υπάρχει δορυφορικό σύστημα για τα βαριά φορτηγά. Ενώ, αναφορικά με το Ελληνικό, πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα μεταφερθούν από εκεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ και οι εγκαταστάσεις της ΥΠΑ.
Σημειώνεται ότι ερωτηθείς εάν θα εφαρμοστούν οι ήδη νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο για το 2019 και το 2020 αντιστοίχως, απάντησε πως «πιστεύω ότι πάει τόσο καλά η οικονομία, που μπορεί να μας πουν να τα αφήσουμε».
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο






