Διακριτούς ρόλους και ομοψυχία θέλει ο Παναθηναϊκός
Το σκηνικό στον Παναθηναϊκό είναι μπερδεμένο, απαιτείται ειλικρίνεια, ενότητα και δεν πρέπει να χαθεί σημαντικός χρόνος
Σε ένα μεταβατικό στάδιο είναι λογικό η λήψη αποφάσεων να μην είναι εύκολη. Αλλά στον Παναθηναϊκό στην κυριολεξία έχει χαθεί η μπάλα αυτή τη στιγμή.
Στο MoU που υπέγραψαν Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Γιάννης Αλαφούζος υπάρχει όρος για κοινή γραμμή στον προγραμματισμό. Ο Ταϊλανδός βέβαια στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου, τόνισε ότι τα θέματα της ομάδας, δεν είναι δικά του θέματα αυτή τη στιγμή. Από το περιβάλλον του επίσης, διαρρέει ότι δεν είναι δυνατόν να ληφθεί κάποια απόφαση για προπονητή και τεχνικό διευθυντή, πριν τις 15 Ιουνίου όταν κι αναμένεται να υπάρξει μία ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά και φυσικά για το αν θα προχωρήσει τελικά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [22.02 – 28.02.2026]
- 200 της Καισαριανής: Γιατί είναι σημαντική η δημιουργία ενός Κεντρικού Μουσείου Εθνικής Αντίστασης
- Καισαριανή: Συγκλονιστική μαρτυρία για την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών – «Την ώρα που τους πυροβολούσαν τραγουδούσαν»
- Financial Times: Η Ελλάδα γίνεται η νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές LNG
- Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Τα αδεσποτάκια κουταβάκια, Άδωνις και Άρης, αδημονούν να βρουν τον άνθρωπό τους





