
ΠΑΟΚ : Παραμένει αμφίβολος ο Τζάλμα ενόψει Παναθηναϊκού
Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και θα προλάβει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά με ορίζοντα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την προσεχή Κυριακή (29/4), στο οποίο θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.
Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, άλλωστε, ισχύει σταθερά το «δόγμα» ότι «το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο» και στην περίπτωση αυτό είναι το ματς με τους πράσινους στην Αθήνα.
Σήμερα (25/4) η προπόνηση επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση και στην αντοχή, μέσα από παιχνίδια με μπάλα πέντε εναντίον πέντε και την πίεση του αντιπάλου. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ πρόκειται να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Από τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Ο Στέλιος Μαλεζάς κι ο Τιμπό Μουλέν έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ενώ ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε ειδικό εξατομικευμένο πρόγραμμα πριν ενσωματωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Αύριο (26/4) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
- Θύμα του πολέμου στο Ιράν η οικονομία της Ουκρανίας
- Έντι Μέρφι και Μάρτιν Λόρενς: Έγιναν παππούδες και μοιράζονται το ίδιο εγγόνι
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Νέα Δημοκρατία: Σε περιδίνηση η «γαλάζια» παράταξη – Κλίμα εσωστρέφειας και αμφισβήτησης
- Πάτρα: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας που εξανάγκαζε τον 12χρονο γιο του να δουλεύει
- Ο Τραμπ προκαλεί χάος στον Λευκό Οίκο – Τον έκλεισαν έξω από τη αίθουσα επιχειρήσεων όταν καταρρίφθηκε το F15






