Καμίνης: Κορυφαίος τουριστικός προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη η Αθήνα
Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην καθιέρωση της πρωτεύουσας ως «city break» προορισμό
Την καθιέρωση της Αθήνας ως κορυφαίου «city break» προορισμού στη ΝΑ Ευρώπη τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης σε ομιλία του σε εκδήλωση του σωματείου «Διάζωμα».
Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε το διπλασιασμό της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα, μέσα στην τελευταία πενταετία.
«Η δικτύωση και η συνένωση δυνάμεων βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου, σχεδόν, των πολιτικών και των πρωτοβουλιών που υλοποιούμε ως δήμος Αθηναίων» είπε ο κ. Καμίνης.
Στην κατεύθυνση αυτή, της συνένωσης δυνάμεων, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα, το Athens Tourism Partnership αναμένεται να διευρυνθεί με τη συμμετοχή ισχυρών φορέων, ιδρυμάτων και εταιρειών που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.
Επίσης ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην ανάδειξη της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης, με τη φιλοξενία και διεθνών διοργανώσεων, όπως η « Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018», η Documenta 14 κ.α.
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό (vid)
- Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)


