
Eπέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Μετά από διήμερη αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τετάρτη (11/04) σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς διαπίστωσαν ότι μπήκαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που τους υποσχέθηκε η διοίκηση
Μετά από διήμερη αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τετάρτη (11/04) σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς διαπίστωσαν ότι μπήκαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που τους υποσχέθηκε η διοίκηση.
Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» τσέκαραν τους λογαριασμούς τους και είδαν ότι είχαν κατατεθεί τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στα οφειλόμενα του περασμένου Δεκεμβρίου (μπήκε το 30%), δεν είχαν λόγο να συνεχίσουν την αποχή τους.
Με βάση το πρόγραμμα η προπόνηση άρχισε στις 18:00 με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει τους παίκτες του να επιστρέφουν στο Κορωπί.
Προηγήθηκε συζήτηση μεταξύ τους και με τον προπονητή και αμέσως μετά μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
- Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ

