Σε καταστολή παραμένει ο 52χρονος επιχειρηματίας
Ο άτυχος άνδρας είχε δεχτεί δύο σφαίρες κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στο σπίτι του στην Κηφισιά
Σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 52χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου.
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, αναφέρει τα εξής:
«Ο ασθενής Σ.Α. παραμένει διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη αναπνευστικού σε καταστολή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας. Οι ζωτικές του λειτουργίες υποστηρίζονται επαρκώς. Η κλινική του κατάσταση κρίνεται ικανοποιητική».
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών που δέχτηκε ο επιχειρηματίας προκάλεσαν εκτεταμένες βλάβες στο θώρακα και το ήπαρ, ενώ φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα με σιδερένιο αντικείμενο που του κατάφεραν οι ληστές.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η ληστεία φαίνεται να έγινε από συμμορία, τα βασικά μέλη της οποίας βρίσκονται έγκλειστα στη φυλακή.
- Ουκρανία: Βυθίστηκε το Χάρκοβο στο σκοτάδι μετά από ρωσικό πλήγμα
- Η ομιλία του τεχνικού της Αλμπαθέτε πριν τη μεγάλη πρόκριση με Ρεάλ και η αποθέωση της «Equipe» στον Μπετανκόρ
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες τα βάζει με τους παγκόσμιους ηγέτες – «Σκοτώνετε τη διεθνή συνεργασία»
- Φάμελλος: Απίστευτα αδιέξοδα στα συγκοινωνιακά προβλήματα, χωρίς στρατηγική και έλεγχο από την κυβέρνηση
- Ο Πολ Μέσκαλ νιώθει Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην τοποθεσία Χόλιγουντ – Θα ερμηνεύσει ο ίδιος τα τραγούδια των Beatles στις ταινίες του Σαμ Μέντες
- Λόρα: Τελευταία αναφορά ότι εθεάθη σε καφετέρια στη Βάρη – Εξετάζουν τα βίντεο του καταστήματος
