Γερμανία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο
Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το φορτηγό πολύ αργά
Βελγικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στη Βαυαρία της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του πρώτου οχήματος και πολλοί επιβάτες να τραυματιστούν.
Τουλάχιστον 17 από τους περίπου 50 επιβάτες του λεωφορείου, που κατευθυνόταν στην Αυστρία, τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
«Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην Αυστρία (…) Βρισκόμαστε σε επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου και η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στη φροντίδα των επιβατών και των οικογενειών τους», δήλωσε ο Λίντεν Καρς εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το φορτηγό που μετέφερε τζάμια κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Α3 κοντά στο Βάιμπερμπρουν προς τη Νυρεμβέργη. Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το φορτηγό πολύ αργά.
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα

