Η Φιορεντίνα διέψευσε ότι ανανεώνει το συμβόλαιο του Αστόρι
Μπορεί τις τελευταίες ώρες να «κυκλοφόρησε» η είδηση ότι η διοίκηση της Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ντάβιντε Αστόρι, ωστόσο πρόκειται για ψεύτικη είδηση. Αυτό ξεκαθάρισε ο ειδικός κομισάριος της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι ο σύλλογος θα στηρίξει την επί μακρόν σύντροφο του Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια.
Μπορεί τις τελευταίες ώρες να «κυκλοφόρησε» η είδηση ότι η διοίκηση της
Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ντάβιντε Αστόρι, ωστόσο
πρόκειται για ψεύτικη είδηση.
Αυτό ξεκαθάρισε ο ειδικός κομισάριος της
Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι ο σύλλογος θα
στηρίξει την επί μακρόν σύντροφο του
Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια.
«Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση για μια υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν είδηση χωρίς βάση, ψεύτικη είδηση από ένα πρακτορείο.
Σίγουρα η Φιορεντίνα θα κάνει κάτι και θα στηρίξει την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή αξίζει σεβασμού και σιωπής πάνω απ’ όλα. Η Φιορεντίνα θέλει σωστά να πάρει το χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει».
Ο Μαλαγκό επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Serie A θα φορούν φανέλες που θα αποτίουν φόρο τιμής στον Αστόρι στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Μαρτίου για την 28η αγωνιστική.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Χάιντι Κλουμ: Ποια είναι τα μυστικά του «γυμνού» φορέματος που συζητήθηκε όσο κανένα στα Grammy 2026
- Βόρεια Κορέα: Παρουσιάζει εκτοξευτήρα πολλαπλών πυραύλων ικανών να φέρουν πυρηνικές κεφαλές
- Ιράν: Εκτιμήσεις για αμερικανικό χτύπημα σύντομα – Σε συναγερμό το Ισραήλ
- Κορυδαλλός: Ισχυρή έκρηξη προκαλεί μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια
- Ιράν: Ο Λαβρόφ προειδοποιεί εναντίον νέας επίθεσης των ΗΠΑ – «Είναι παιγνίδι με τη φωτιά»
- Ιράν: Συνεχίζεται η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή
