Με πολλές απουσίες αλλά με Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σισέ, Φορτούνη και Σεμπά, καθώς και τους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ εκτός από τον Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.
Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Βέργος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)



