
ΣΟΚ: Εννέα χρόνια φυλάκιση στον Ρομπίνιο
Με εννέα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, Ρομπίνιο, για ομαδικό βιασμό Αλβανίδας στις 22 Ιανουαρίου 2013. Ο διεθνής βραζιλιάνος επιθετικός καταδικάστηκε από την ιταλική δικαιοσύνη μαζί με άλλους πέντε που συμμετείχαν στο περιστατικό, ωστόσο, ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, πλέον, δεν θα οδηγηθεί ακόμα στις φυλακές, αφού θα καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.
Με εννέα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, Ρομπίνιο, για ομαδικό βιασμό Αλβανίδας στις 22 Ιανουαρίου 2013.
Ο διεθνής βραζιλιάνος επιθετικός καταδικάστηκε από την ιταλική δικαιοσύνη μαζί με άλλους πέντε που συμμετείχαν στο περιστατικό, ωστόσο, ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, πλέον, δεν θα οδηγηθεί ακόμα στις φυλακές, αφού θα καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.
Ο Ρομπίνιο είχε γνωρίσει την 22χρονη κοπέλα σε εστιατόριο όπου βρισκόταν με την σύζυγο και τα παιδιά του, με τον βιασμό να γίνεται αργά το βράδυ σε club, ενώ η καταγγελία του βιασμού ήλθε αρκετούς μήνες αργότερα.
Ο 33χρονος Ρομπίνιο αρνείται φυσικά τις κατηγορίες και πλέον απομένει να μάθει την τύχη του μετά και την έφεση που αναμένεται να καταθέσει.
in.gr
- Μια βιβλιοθήκη στην Οξφόρδη ως «ζωντανή χρονοκάψουλα»
- Οικονομικών φόρουμ Δελφών: Συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»

