Φαν Μπρόκχορστ «βλέπει» για διάδοχο του ο Βενγκέρ
...
Ο Αρσέν Βενγκέρ παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, παρά τις πολλές φωνές που τον καλούν να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.
Ο Αλσατός προπονητής είναι ακλόνητος στον πάγκο των «κανονιέρηδων» και μάλιστα δε δείχνει διάθεση ν’ αφήσει το πόστο του.
Ωστόσο παρουσιάζουν ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, αναφορικά με το ποιον θεωρεί ικανό ο Βενγκέρ να τον αντικαταστήσει, στον πάγκο των πρωτευουσιάνων.
Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ολλανδός Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ, είναι ο προπονητής που έχει ξεχωρίσει ο κόουτς των «κανονιέρηδων». Ο Φαν Μπρόκχορστ κάνει πολύ καλή δουλειά στη Φέγενορντ κι έχει συνεργαστεί με τον Βενγκέρ, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ για μια διετία.
in.gr
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ



