Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας
Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα παρουσιαστεί η νέα θεματική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας «Αέρας, γη, νερό, φωτιά. Στοιχεία αχάλαστα» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ.
Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα παρουσιαστεί η νέα θεματική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας «Αέρας, γη, νερό, φωτιά. Στοιχεία αχάλαστα» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ.
Ο τίτλος βασίζεται στο ομώνυμο σονέτο του Κωστή Παλαμά από την ποιητική σειρά δώδεκα έξοχων σονέτων με τίτλο «Πατρίδες».
Στην παράσταση, όπου συμμετέχουν συνολικά 270 χορευτές, θα παρουσιαστούν τραγούδια και χοροί από όλη την Ελλάδα που εκφράζουν την αγωνία του ανθρώπου μπροστά στα τέσσερα στοιχεία της φύσης και την προσπάθειά του να βρει απαντήσεις στα προαιώνια μεταφυσικά ερωτήματα.
Η παράσταση διοργανώνεται με την υποστήριξη του δήμου Λαρισαίων, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο υπεύθυνος χορού του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Δημήτρης Τσιπλακούλης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση



