
Νέο επεισόδιο την Τετάρτη στο σήριαλ «επένδυση στο Ελληνικό»
Αύριο Τετάρτη, αναμένεται να συνεδριάσει το ΚΑΣ, προκειμένου να αποφανθεί σχετικά με το αν υπάρχει αρχαιολογικός χώρος στην έκταση του παλιού αεροδρομίου, με τους ξένους επενδυτές να αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της συνεδρίασης.
Αύριο Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα παιχθεί ένα ακόμα επεισόδιο του σήριαλ «επένδυση στο Ελληνικό».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να συνεδριάσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), προκειμένου να αποφανθεί σχετικά με το αν υπάρχει αρχαιολογικός χώρος στην έκταση του παλιού αεροδρομίου.
Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση μια φορά έχει διακοπεί και άλλη μια έχει αναβληθεί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που διαμορφώνονταν ήταν «αρνητικό» αναφορικά με τις προοπτικές της επένδυσης.
Την ίδια ώρα οι ξένοι επενδυτές, που συμμετέχουν στο κοινοπρακτικό σχήμα που κέρδισε το σχετικό διαγωνισμό, πιέζουν για μια λύση που θα αποδεσμεύσει το project και θα το επιτρέψει να υλοποιηθεί.
Προς το παρόν, ωστόσο, «παραμένει στον αέρα».
in.gr
- Πάσχα: Τα ξεχωριστά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής – Κατάνυξη, Επιτάφιοι και τοπικά δρώμενα
- «Καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει»: Η ατάκα του Μαρτίνεθ για τον Αταμάν και ο λόγος που ειπώθηκε
- Μακελειό στο Σουδάν με 32 νεκρούς μετά από επίθεση με drones στο Νταρφούρ
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
- Ουκρανία: Δύο νεκροί σε ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Ντνίπρο
- Ούτε «ψεκασμένη», ούτε «εξεγερμένη»: η «αντισυστημική ψήφος» αναζητά την πολιτική αλλαγή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442