Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με δύο ελληνικές «σφυρίχτρες» το φετινό Eurobasket

Με δύο ελληνικές «σφυρίχτρες» το φετινό Eurobasket

Εκτός από την Εθνική Ανδρών η Ελλάδα θα έχει ακόμη δύο... εκπροσώπους στο προσεχές Eurobasket. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αναστόπουλο και Γιώργο Πουρσανίδη, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη λίστα των 30 διαιτητών που ανακοίνωσε η FIBA και από την οποία έχουν «κοπεί» όσοι «σφυρίζουν» στην Euroleague, λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην παγκόσμια ομοσπονδία και την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Εκτός από την Εθνική Ανδρών η Ελλάδα θα έχει ακόμη δύο… εκπροσώπους στο προσεχές Eurobasket.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αναστόπουλο και Γιώργο Πουρσανίδη, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη λίστα των 30 διαιτητών που ανακοίνωσε η FIBA και από την οποία έχουν «κοπεί» όσοι «σφυρίζουν» στην Euroleague, λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην παγκόσμια ομοσπονδία και την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι διαιτητές που επιλέχθηκαν θα συγκεντρωθούν στις 25/8 στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο, πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στις χώρες που θα φιλοξενηθεί το φετινό Eurobasket (Τουρκία, Φινλανδία, Ρουμανία, Ισραήλ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο