Με το νέο του συμβόλαιο ο Μέσι γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής
Στην επόμενη κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας Sport, που αποκάλυψε όρους και χρήματα του νέου συμβολαίου που συμφώνησε να υπογράψει ο διάσημος Αργεντινός με την Μπαρτσελόνα. O Λιονέλ Μέσι θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 39,4 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό θα κατανεμηθούν ακόμα 50 εκατ. ευρώ, στην διάρκεια των τεσσάρων χρόνων (3+1), ως μπόνους ανανέωσης.
Στην επόμενη κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας Sport, που αποκάλυψε όρους και χρήματα του νέου συμβολαίου που συμφώνησε να υπογράψει ο διάσημος Αργεντινός με την Μπαρτσελόνα.
O Λιονέλ Μέσι θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 39,4 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό θα κατανεμηθούν ακόμα 50 εκατ. ευρώ, στην διάρκεια των τεσσάρων χρόνων (3+1), ως μπόνους ανανέωσης.
Στα τέλη Μαΐου 2017, το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Η κατάταξη, τότε είχε επικεφαλής τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με 93 εκατ. δολάρια (58 από μισθό και 35 από χορηγίες), ενώ ο Μέσι ήταν δεύτερος με 80 εκατ. δολάρια (50 και 30 αντίστοιχα).
Τον περασμένο Νοέμβριο ο CR7 είχε ανανεώσει με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021, έναντι 23.600.000 ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Έτσι, τώρα ο Μέσι με το νέο συμβόλαιο και τα σχεδόν 16 εκατομμύρια περισσότερα, σκαρφαλώνει στην κορυφή, ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το όγδοο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, έχοντας φτάσει στην Βαρκελώνη σε ηλικία μόλις 13 ετών.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Προσωπικά ήμουνα πεπεισμένος», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου . «Είναι μία μεγάλη είδηση για όλους τους Καταλανούς στον κόσμο και τον κόσμο του ποδοσφαίρου».
Ο Λιονέλ Μέσι, που έχει πανηγυρίσει 30 τίτλους με την Μπαρτσελόνα, στις 19 Μαΐου του 2014, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, Μέσι είχε υπογράψει την προηγούμενη ανανέωση του, έως τον Ιούνιο του 2018, με αντάλλαγμα 22,8 εκατ. καθαρές ετήσιες αποδοχές, και ρήτρα εξαγοράς στα 250 εκατ. Μία ρήτρα που τώρα ανέβηκε στα 300 εκατ ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»



