Μουρίνιο: Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά έχουμε μία δουλειά να κάνουμε
«Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά έχουμε μία δουλειά να κάνουμε». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Ζοζέ Μουρίνιο τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, η οποία κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 άτομα που παρακολουθούσαν συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Το τραγικό συμβάν ήρθε δύο ημέρες πριν τον τελικό του Europa League, στον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει στη Στοκχόλμη τον Αγιαξ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε -με τη σύμφωνα γνώμη της UEFA- να ματαιώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα, αποφάσισε όμως να περάσει το μήνυμά του μέσω του επίσημου λογαριασμού των «μπέμπηδων» στο twitter.
«Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά έχουμε μία δουλειά να κάνουμε». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Ζοζέ Μουρίνιο τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, η οποία κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 άτομα που παρακολουθούσαν συναυλία της Αριάνα Γκράντε.
Το τραγικό συμβάν ήρθε δύο ημέρες πριν τον τελικό του Europa League, στον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει στη Στοκχόλμη τον Αγιαξ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε -με τη σύμφωνα γνώμη της UEFA- να ματαιώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα, αποφάσισε όμως να περάσει το μήνυμά του μέσω του επίσημου λογαριασμού των «μπέμπηδων» στο twitter.
«Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για τα τραγικά γεγονότα χθες βράδυ. Δεν μπορούμε να πάρουμε το μυαλό μας και την καρδιά μας από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Εχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα ταξιδέψουμε στη Σουηδία για τη δουλειά αυτή.
Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τη χαρά που έχουμε πάντα πριν από μεγάλους αγώνες. Γνωρίζω, έστω και μετά από λίγο καιρό εδώ, ότι ο κόσμος του Μάντσεστερ να βγει ενωμένος», αναφέρει στη δήλωσή του ο Μουρίνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech

