Νεκρή βρέθηκε η πρώτη μουσουλμάνα δικαστής στις ΗΠΑ
Η πρώτη μουσουλμάνα που διετέλεσε δικαστής στις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή στον
ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία
της πόλης. Το άψυχο σώμα της 65χρονης Αφροαμερικανίδας Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ βρέθηκε να επιπλέει
στον ποταμό στη δυτική πλευρά του Μανχάταν την Τετάρτη, δήλωσε ένας
εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η πρώτη μουσουλμάνα που διετέλεσε δικαστής στις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία της πόλης.
Το άψυχο σώμα της 65χρονης Αφροαμερικανίδας Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ βρέθηκε να επιπλέει στον ποταμό στη δυτική πλευρά του Μανχάταν την Τετάρτη, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η Αμπντούς – Σαλάαμ είχε διατελέσει δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης.
Θα διενεργηθεί νεκροψία για να καθοριστούν τα αίτια του θανάτου της, πρόσθεσε η αστυνομία.
Η δικαστής, που γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον, ήταν η πρώτη Αφροαμερικανίδα που διορίστηκε στο εφετείο όταν ο κυβερνήτης Μάριο Κουόμο την διόρισε στο Ανώτατο Δικαστήριο το 2013.
«Η δικαστής Σίλα Αμπντούς- Σαλάαμ ήταν μια πρωτοπόρα νομικός, η ζωή της οποίας ως δημόσιας λειτουργού σημαδεύτηκε από την επιδίωξή της να καταστήσει τη Νέα Υόρκη πιο δίκαιη για όλους», ανέφερε ο Κουόμο σε ανακοίνωσή του.
Επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές, η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι η Αμπντούς- Σαλάαμ είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν μέλη της οικογένειάς της να επικοινωνήσουν μαζί της είχαν αποβεί άκαρπες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας