Έως τις 8 το βράδυ ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία το καλοκαίρι
Με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ θα λειτουργούν για τη θερινη περίοδο τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι κατά τη θερινή περίοδο 2017.
Με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ θα λειτουργούν για τη θερινη περίοδο τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι κατά τη θερινή περίοδο 2017.
Το ωράριο αφορά σε 85 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, αριθμός μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 2016, οπότε και ήταν 77 οι χώροι.
Μεταξύ των αρχιολογικών χώρων και των μουσείων που θα τηρήσουν το διευρημένο ωράριο των 8π.μ-8.μ.μ είναι ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακρόπολης, το Ολυμπιείο,το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο των Δελφών, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ολυμπίας, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Κνωσού, της Φαιστού και της Γόρτυνας, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο της Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών,το Φρούριο του Ρίου, η Σπιναλόγκα και πολλοί ακόμα άλλοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»





