
Αποδέσμευση λογαριασμών σε ΔΟΛ και Mega ζητά η Ένωση Κεντρώων
Η κυβέρνηση πρέπει «να μεριμνήσει ώστε να ξεπαγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στο Μega και στον ΔΟΛ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους» ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων.
Η κυβέρνηση πρέπει «να μεριμνήσει ώστε να ξεπαγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στο Μega και στον ΔΟΛ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους» ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων.
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ζητά «αυτό να γίνει άμεσα, λόγω της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και άσχετα από την πορεία των δικαστικών ερευνών, που μπορεί, για να λάβουν οριστικές αποφάσεις, να χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο».
Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «εάν για να γίνει αυτό χρειάζεται νομοθετική πρωτοβουλία, προτίθεται να τη δρομολογήσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της
- Ουγγαρία: Ο ξέφρενος χορός του μελλοντικού υπουργού Υγείας μετά τη νίκη του Μαγιάρ στις εκλογές
- Πένθος στην Γκάνα: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε ένοπλη ληστεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442