Επιστροφή στη… ρουτίνα με Βουλιαγμένη – Εθνικός
Μετά τις συγκινήσεις που επιφύλαξε το περασμένο Σάββατο το πρώτο φετινό ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό (έστω κι αν η βαθμολογική σημασία του ήταν μηδαμινή), το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών επιστρέφει το Σάββατο στην... κανονικότητα, καθώς η 3η αγωνιστική της Α' φάσης δεν περιλαμβάνει κάποιο σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στο Λαιμό, θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο, ενώ η Βουλιαγμένη παίζει στον Πειραιά με αντίπαλο τον Εθνικό.
Μετά τις συγκινήσεις που επιφύλαξε το περασμένο Σάββατο το πρώτο φετινό ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό (έστω κι αν η βαθμολογική σημασία του ήταν μηδαμινή), το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών επιστρέφει το Σάββατο στην… κανονικότητα, καθώς η 3η αγωνιστική της Α’ φάσης δεν περιλαμβάνει κάποιο σπουδαίο παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στο Λαιμό, θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο, ενώ η Βουλιαγμένη παίζει στον Πειραιά με αντίπαλο τον Εθνικό.
Στον Β’ όμιλο, Γλυφάδα και Τρίτων Αμαρουσίου είναι τα φαβορί στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τον Ηλυσιακό και τη ΝΕ Πατρών αντίστοιχα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ηρακλείου 15:00 Ρέθυμνο-Ολυμπιακός (Χατζηαναστασίου, Καζούλης)
«Π. Καπαγέρωφ» 16:00 Εθνικός-Βουλιαγμένη (Σαρρής, Δημητροπούλου)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
ΤΕΡΜ. Β.
Ολυμπιακός 30-14 6
Βουλιαγμένη 33-14 3
Εθνικός 14-26 3
Ρέθυμνο 10-33 0
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Αμαρουσίου 16:00 Τρίτων Αμαρ.-ΝΕ Πατρών (Δαμιανάκης, Δασκαλοπούλου)
«Αντ. Δημητρόπουλος» 16:30 Γλυφάδα-Ηλυσιακός (Βόσικας, Μαρκοπούλου)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
ΤΕΡΜ. Β.
Γλυφάδα 26-8 6
ΝΕ Πατρών 17-21 3
Τρίτων Αμαρουσίου 18-26 3
Ηλυσιακός 21-27 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-1: Στην κορυφή η «Βασίλισσα» και περιμένει…
- Γιατί η Κίνα μειώνει το χαρτοφυλάκιο των αμερικανικών ομολόγων
- Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα μετά από τον ΠΑΟΚ»
- Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
- Η απίθανη ιστορία πίσω από τα lai see της Κίνας – Τα best seller για το 2026τ
- Μπορεί η Γερμανία να επανακάμψει με την άνοδο των αμυντικών δαπανών;





