
Κύπελλο: Η Λαμία… έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή
Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Λαμίας στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, και «συγκατοικεί» με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Λαμίας στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, και «συγκατοικεί» με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στη Λαμία πέτυχε ο Μπλάζιτς στο 30΄ με πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 84΄, όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Μπλάζιτς.
Την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Βασιλόγιαννης, τον οποίο ανέτρεψε ο Μάιγκα, μαρκάρισμα για το οποίο αποβλήθηκε ο παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας στο 83΄.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης (66΄ Παπαργυρίου), Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (71΄ λ. τρ. Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος (46΄ Ντουρμισάι), Βάντερσον.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος (79΄ Ντιατά), Κισκαμπάνης, Καραγιάννης, Ντάνκουα (46΄ Φέτσης), Τσιλούλης (59΄ Μάιγκα), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»


