Ακόμη μια ταινία, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, σκοπεύει να μεταφερθεί από την μεγάλη στην μικρή οθόνη.

Το Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού), είναι η τελευταία ταινία, που σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μαθαίνουμε ότι θα γίνει σειρά.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Στιβ Γκόλιν της Anonymous Content, παραγωγός της ταινίας του 2004, θα μεταφέρει το ρομαντικό δράμα στη μικρή οθόνη μαζί με την Universal Cable Productions, ενώ ο Ζεβ Μπόροου (Forever, Chuck) βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το σενάριο.

Μάλλον ο Τσάρλι Κάουφμαν που έγραψε το πρωτότυπο σενάριο, δεν θα συμμετέχει στην σειρά. Το έργο, βέβαια βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Πάντως, η Anonymous Content θα αναλάβει την παραγωγή παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράουν του True Detective.

Η «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», παραγωγή της Focus Features, επικεντρωνόταν σε ένα απομακρυσμένο πια ζευγάρι, το οποίο ενσάρκωσαν ο Τζιμ Κάρεϊ και η Κέιτ Γουίνσλετ, που αποφασίσαν να διαγράψουν από την μνήμη τους, την σχέση τους. Μαζί τους εμφανίζονται οι Κίρστεν Ντανστ, Μαρκ Ράφαλο, Τομ Γουίλκινσον και Ελάιζα Γουντ.

Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το ποίημα του Αλεξάντερ Πόουπ «Eloisa to Abelard» που αναφέρεται σε μία τραγική ιστορία αγάπης, όπου η ηρωίδα βρίσκει παρηγοριά μόνο όταν καταφέρνει να ξεχάσει τον αγαπημένο της. Η ταινία απέσπασε και Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Γουίνσλετ.

entertainment.in.gr