«Αφύπνιση» Αγιαξ και περίπατος στο Ντέφεντερ
Η Αιντχόφεν δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Γκρόνινγκεν και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της Γκρόνινγκεν στο πρωτάθλημα.
Ο Αγιαξ «αφυπνίστηκε» λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (Πέμπτη), για την πρεμιέρα του Europa League. Ο «Αίαντας» επικράτησε 3-0 της Γκόου Αχέντ στο Ντέφεντερ και έδωσε «σημεία ζωής» αφού προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην Ολλανδία και τον αποκλεισμό από το Champions League από τη Ροστόφ.
Δύο γκολ πέτυχε ο Κλάασεν (24΄,35΄) και ένα ο Γκούντελι για την ομάδα του Πέτερ Μπος, ο οποίος παρέταξε τους: Ονάνα, Ρίντεβαλντ, Σάντσες (46΄ Βέστερμαν), Φίεργκεφερ, Ντάικς, Κλάασεν, Γκούντελι, Ντόλμπεργκ (67΄ Κασιέρα), Τραορέ, Γιουνές (79΄ Σινκγκράβεν).
Παράλληλα η Αιντχόφεν δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Γκρόνινγκεν και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της Γκρόνινγκεν στο πρωτάθλημα.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Φίτεσε-Ουτρέχτη 1-1
Βίλεμ-Ρόντα 0-0
Φέγενορντ-Εξέλσιορ 4-1
Χέρενφεν-Τσβόλε 1-0
Τβέντε-Σπάρτα Ρότερνταμ 3-1
Αϊντχόφεν-Γκρόνινγκεν 0-0
Ντεν Χάαγκ-Αλμέλο 1-1
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Αγιαξ 0-3
Αλκμααρ-Ναϊμέγκεν 17:45
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Apple: Επείγουσα προειδοποίηση για κενά ασφαλείας σε iPhone και iPad
- Η Λιθουανία θα δαπανήσει 320 εκατ. ευρώ για το σουηδικό πυραυλικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας
- Οι καλύτερες στιγμές του 2025 στη Euroleague σε ένα βίντεο (vid)
- Από τα ανοιχτά μπλόκα των αγροτών στα αδιαπέραστα των αστυνομικών
- Κέιτ και Γουίλιαμ, μια ανέκδοτη ανασκόπηση: Οι κρυφές οικογενειακές στιγμές ως αποχαιρετισμός στο 2025 – Νέα αρχή
- O Μασκ οραματίζεται τα ρομπότ αλλά μπορεί να τον προλάβει η Κίνα


