Σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά χθες, Δευτέρα, κοριτσάκι 20 μηνών στο σπίτι που διαμένει με την οικογένειά του στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Το σκυλί ανήκει στην οικογένεια.
Σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά χθες, Δευτέρα, κοριτσάκι 20 μηνών στο σπίτι που διαμένει με την οικογένειά του στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί, που ανήκει στην οικογένεια, υπό άγνωστες συνθήκες επιτέθηκε στο παιδί, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει.
Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή, καθώς φέρει κάταγμα στο κρανίο και τραύμα στο μάτι.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας