Πυρά Τσακαλώτου κατά τεχνικών κλιμακίων για υπονόμευση της διαπραγμάτευσης
Μακροσκελή επιστολή, μέσω της οποίας εκφράζει την ενόχλησή του για την στάση των τεχνικών κλιμακίων στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, φέρεται να απηύθυνε προς τους επικεφαλής των θεσμών ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Μακροσκελή επιστολή, μέσω της οποίας εκφράζει την ενόχλησή του για την στάση των τεχνικών κλιμακίων στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, φέρεται να απηύθυνε προς τους επικεφαλής των θεσμών ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σύμφωνα με το Mega, στο κείμενο των 10 σελίδων, το οποίο απευθύνεται προς τους Μοσκοβισί, Τόμσεν, Ρέγκλινγκ και Κερέ, ο κ. Τσακαλώτος σημειώνει ότι τα τεχνικά κλιμάκια εγείρουν συνεχώς νέες παράλογες απαιτήσεις, ζητούν ακύρωση ψηφισμένων από την ελληνική Βουλή νόμων και επιχειρούν ευθείες παρεμβάσεις στην ελληνική νομοθεσία.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, σημειώνει ο κ. Τσακαλώτος εν όψει και του νέου γύρου συζητήσεων με τους θεσμούς που θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας