Πριμ και διπλωματικά διαβατήρια στους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας
Η Αλβανία νίκησε τη Ρουμανία στο Euro 2016, αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο είναι ελάχιστες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας θα μείνουν παραπονεμένοι: η κυβέρνηση θα δώσει πριμ, αλλά και... διπλωματικό διαβατήριο.
Η Αλβανία νίκησε τη Ρουμανία στο Euro 2016, αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο είναι ελάχιστες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας θα μείνουν παραπονεμένοι: η κυβέρνηση θα δώσει πριμ 1 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά και… διπλωματικό διαβατήριο.
Πάντως, το θέμα του διαβατηρίου δεν είναι όσο εντυπωσιακό ακούγεται, αφού οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται ήδη σε ομάδες της Ευρώπης.
Επιπλέον, η χορήγηση του διπλωματικού διαβατηρίου δεν θα συνοδεύεται και από ασυλία.
Πάντως, η νίκη με 1-0 επί της Ρουμανίας πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο στο στάδιο της Λιόν, όσο και στους κεντρικούς δρόμους και πλατείες των Τιράνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι
- Ηράκλειο: Γεράκι εγκλωβίστηκε σε σούπερ μάρκετ – Κλήθηκε η Πυροσβεστική
- LIVE: Λιντς – Λίβερπουλ
- Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-1: O… κατήφορος των «βιόλα» συνεχίζεται
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ελ Κααμπί είναι χαρούμενος εδώ, θέλει να βοηθάει την ομάδα»
- Δωρεάν εργαλεία AI σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την Google


