Ο Ιμπραϊμοβιτς κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, χωρίς αυτό φυσικά να εγγυάται ότι θα είναι παρών στη Βραζιλία. Ο εκλέκτορας της Ολυμπιακής ομάδας των Σκανδιναβών, Χακάν Έρικσον, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου τα ονόματα 35 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή της αποστολής.
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, χωρίς αυτό φυσικά να εγγυάται ότι θα είναι παρών στη Βραζιλία.
Ο εκλέκτορας της Ολυμπιακής ομάδας των Σκανδιναβών, Χακάν Έρικσον, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου τα ονόματα 35 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή της αποστολής.
Κάθε ομάδα που μετέχει στο Ολυμπιακό τουρνουά έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έως και τρεις παίκτες ηλικίας άνω των 23 ετών, οπότε ο 34χρονος «Ιμπρα» έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]

