Ο Ιμπραϊμοβιτς κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, χωρίς αυτό φυσικά να εγγυάται ότι θα είναι παρών στη Βραζιλία. Ο εκλέκτορας της Ολυμπιακής ομάδας των Σκανδιναβών, Χακάν Έρικσον, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου τα ονόματα 35 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή της αποστολής.
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, χωρίς αυτό φυσικά να εγγυάται ότι θα είναι παρών στη Βραζιλία.
Ο εκλέκτορας της Ολυμπιακής ομάδας των Σκανδιναβών, Χακάν Έρικσον, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου τα ονόματα 35 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή της αποστολής.
Κάθε ομάδα που μετέχει στο Ολυμπιακό τουρνουά έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έως και τρεις παίκτες ηλικίας άνω των 23 ετών, οπότε ο 34χρονος «Ιμπρα» έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβεπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
