Βρέθηκε νεκρός ο προπονητής Σάσα Λεβαντόφσκι
Σοκ έχει προκαλέσει στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι. Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής βρέθηκε, χθες, νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ο πρώην τεχνικός της Μπόχουμ Β', της Μπάγερ Λεβερκούζεν (2012-2014) και της Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του του στο Μπόχουμ.
Σοκ έχει προκαλέσει στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι. Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής βρέθηκε, χθες, νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Ο πρώην τεχνικός της Μπόχουμ Β’, της Μπάγερ Λεβερκούζεν (2012-2014) και της Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του του στο Μπόχουμ.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια και θεωρείται πολύ πιθανό ο Λεβαντόφσκι να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Ο 44χρονος τεχνικός, είχε ολοκληρώσει πριν από μερικούς μήνες τη συνεργασία του με την Ουνιόν Βερολίνου, λόγω υπερκόπωσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεννημένος στο Ντόρτμουντ προπονητής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Με 14 αιτήματα «επιβίωσης» πάνε στο Μαξίμου – Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για γυμναστική
- Η απομάκρυνση της «ρωσικής απειλής» από τη Γροιλανδία «θα γίνει», διαμηνύει ο Τραμπ
- Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξετε για να αποφύγετε πρόσθετους φόρους
- Ο πόλεμος του «MAGA» στην ευρωπαϊκή δημοκρατία
- Δύο συνταγές χειμωνιάτικες και μαμαδίστικες


