Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης μία 16χρονη, στο Λυγουριό Αργολίδας. Την κοπέλα βρήκε στο κρεβάτι της στο δωμάτιό της όπου διάβαζε ο 14χρονος αδελφός της, ο οποίος επιχείρησε να την επαναφέρει. Κλήθηκε και γιατρός από το τοπικό Κέντρο Υγείας, ο οποίος απλά διαπίστωσε τον θάνατό της.
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης μία 16χρονη, στο Λυγουριό Αργολίδας.
Την κοπέλα βρήκε στο κρεβάτι της στο δωμάτιό της όπου διάβαζε ο 14χρονος αδελφός της, ο οποίος επιχείρησε να την επαναφέρει. Κλήθηκε και γιατρός από το τοπικό Κέντρο Υγείας, ο οποίος απλά διαπίστωσε τον θάνατό της.
Φως στα αίτια θανάτου της μαθήτριας Λυκείου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου μεταφέρθηκε η σορός της για νεκροψία-νεκροτομή.
Η Αστυνομία, πάντως, απέκλεισε σε πρώτη φάση την πιθανότητα εκγκληματικής ενέργειας.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το κορίτσι δεν αντιμέτωπιζε εμφανή προβλήματα υγείας.
Η κηδεία της 16χρονης θα γίνει σήμερα στις 5μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Λυγουριού.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας