Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το απόγευμα (15:00) στην νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, από το Διακοπτό έως το Αίγιο, λόγω εργασιών για την κατεδάφιση παλαιάς γέφυρας, στο ύψος του 165ου χιλιομέτρου.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 15:00 έως τις 7 το πρωί (της Πέμπτης) στην νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, από το Διακοπτό έως το Αίγιο, λόγω εργασιών για την κατεδάφιση παλαιάς γέφυρας, στο ύψος του 165ου χιλιομέτρου.
Τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς Πάτρα, θα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαβρύτων και θα επανέρχονται στην νέα εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο ανατολικού Αιγίου.
Αντίθετα, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, τα οχήματα θα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο ανατολικού Αιγίου και θα επανέρχονται στην νέα εθνική οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαβρύτων.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας