Προς ματαίωση το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα
Ματαιώνεται, σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 4 Μαΐου, στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου. Στα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρεται ότι αιτία για τη ματαίωση είναι η επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο τελικός έχει οριστεί για τις 7 Μαΐου.
Ματαιώνεται, σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 4 Μαΐου, στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου.
Στα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρεται ότι αιτία για τη ματαίωση είναι η επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο τελικός έχει οριστεί για τις 7 Μαΐου.
Αυτό που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση, εφόσον βεβαίως ευσταθεί το δημοσίευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Π. Μαρινάκης κατηγορεί τον Ανδρουλάκη για διαστρέβλωση της αλήθειας
- Πληθωρισμός: Στο 2,8% στην Ελλάδα τον Ιανουάριο
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 57χρονη που έκοψε το αυτί του συντρόφου της πάνω σε καυγά
- Ο σκηνοθέτης του Melania διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον Τζέφρι Έπσταϊν μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών μαζί του
- Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να παίρνουν σοβαρά την προστασία των δεδομένων τους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στη Χίο: Μια πρακτική που συστηματικά αναπαράγει θανάτους


