Πρώτο «βήμα» για Λοκομοτίβ και Μπαρτζώκα κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το πρώτο break στα φετινά πλέι οφ της Euroleague, απέναντι στην αγχωμένη Λοκομοτίβ Κούμπαν από την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στους «8» της διοργάνωσης, αλλά οι Ρώσοι με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο υπερασπίστηκαν το «σπίτι» τους και το πλεονέκτημα της έδρας.
Η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το πρώτο break στα φετινά πλέι οφ της Euroleague, απέναντι στην αγχωμένη Λοκομοτίβ Κούμπαν από την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στους «8» της διοργάνωσης, αλλά οι Ρώσοι με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο υπερασπίστηκαν το «σπίτι» τους και το πλεονέκτημα της έδρας.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε με αμυντικό ρεσιτάλ στον επίλογο της αναμέτρησης, που περιόρισε στους 8 πόντους τους «μπλαουγκράνα», να πετύχει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 66-61. Το επόμενο «ραντεβού» των δύο ομάδων έχει οριστεί για την Παρασκευή και πάλι στο Κράσνονταρ.
Κορυφαίος των νικητών ο Άντονι Ράντολφ με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (17) και ριμπάουντ (10), ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι με 11 πόντους. Από τους Ισπανούς ξεχώρισαν οι Τζάστιν Ντόελμαν και Πάου Ρίμπας, οι οποίοι σημείωσαν από 13 πόντους.
Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έγινε απόψε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε σε πλέι οφ της Euroleague με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα), έμεινε στο παρκέ 8 λεπτά με απολογισμό 2 πόντους (1/4δ., 0/1τρ.) και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σημείωσε επίσης 2 πόντους (1/2δ.) και μάζεψε 1 ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο συμμετοχής.
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχασε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα

