Φιλικό δοκιμών για την Εθνική με την Ισλανδία στις 20:30
Ευκαιρία για δοκιμές θα έχει σήμερα, Τρίτη, ο Μίκαελ Σκίμπε, στο φιλικό παιχνίδι με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.
Ευκαιρία για δοκιμές θα έχει σήμερα, Τρίτη, ο Μίκαελ Σκίμπε, στο φιλικό παιχνίδι με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30).
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.
Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο στην εστία και τους Μόρα, Οικονόμου και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.
Οι Χολέμπας και Τοροσίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Φορτούνη να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Καρέλης και Βέλλιος θα είναι το επιθετικό δίδυμο της εθνικής Ελλάδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Ένας κόσμος στο περιθώριο της χώρας, στο περιθώριο της Ιστορίας
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ», έκλαιγαν οι ηθοποιοί»
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα
- Ο Κούζμα διέψευσε τα περί ομιλίας του Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια των Μπακς
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Η «Πολυκατοικία» ως memento mori – Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή στον Δαναό



