Τέλος η σεζόν για Σβαϊνστάιγκερ, χάνει και το Euro
Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γερμανία, αφού ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και το Euro 2016 στη Γαλλία! Ο 31χρονος γερμανός μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Πάντσερ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη σοβαρή ζημιά.
Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γερμανία, αφού ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και το Euro 2016 στη Γαλλία!
Ο 31χρονος γερμανός μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Πάντσερ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη σοβαρή ζημιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης
- Βίντεο από τον ισχυρό σεισμό στο Άγιον Όρος – «Οι πολυέλαιοι πήγαιναν και έρχονταν» λένε οι μοναχοί
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Για «έκρηξη» βίας μιλά ο καγκελάριος Μερτς, επιρρίπτοντας ευθύνες στους μετανάστες

