
Αμαλία Κάτζου: Ούτε ο Μαυρίκος, ούτε ο Φράγκου με εκβίασαν
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των εκβιασμών φέρνει στο φως Το Βήμα, καθώς η καταγγέλλουσα το κύκλωμα Αμαλία Κάτζου, δημοσιογράφος, εργαζόμενη στην ΕΥΔΑΠ, μετά την προφυλάκιση του Παναγιώτη Μουσσά, απαλλάσσει τους Παναγιώτη Μαυρίκο και Χρήστο Φράγγο και στοχοποιεί μόνο τον Παναγιώτη Μουσσά, δηλώνοντας ότι δεν εκβιάστηκε ποτέ από τους δύο πρώτους.
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των εκβιασμών φέρνει στο φως Το Βήμα, καθώς η καταγγέλλουσα το κύκλωμα Αμαλία Κάτζου, δημοσιογράφος, εργαζόμενη στην ΕΥΔΑΠ, μετά την προφυλάκιση του Παναγιώτη Μουσσά, απαλλάσσει τους Παναγιώτη Μαυρίκο και Χρήστο Φράγγο και στοχοποιεί μόνο τον Παναγιώτη Μουσσά, δηλώνοντας ότι δεν εκβιάστηκε ποτέ από τους δύο πρώτους.
«Ο κ. Φράγκου ήταν ο προϊστάμενός μου στον ιστότοπο sofokleousin.gr και θεωρώ ότι, αν ήθελε να με εκβιάσει, θα το είχε κάνει ευθέως, πράγμα το οποίο ουδέποτε έκανε» αναφέρει. Σε άλλο σημείο λέει ότι «κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο γραφείο Τύπου της ΕΥΔΑΠ, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι κάποιος υπάλληλος υπήρξε ενδοτικός σε τέτοιες πιέσεις. Ουδέποτε ο Μαυρίκος και ο Φράγκου πήραν πρωτοβουλία να με εκβιάσουν, όπως έκανε ο Μουσσάς».
Την ίδια ημέρα κατέθεσε στον ανακριτή και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Ιωάννης Μπενίσης. «Είχαμε συνεννοηθεί με την κ. Κάτζου ότι θα βάλουμε ανώτατο όριο για διαφήμιση μέχρι 1.000 με 1.200 ευρώ ανάλογα με την επισκεψιμότητα κάθε ιστοσελίδας. Αρχές Φεβρουαρίου η κ. Κάτζου μου γνωστοποίησε αρχικά ότι ο κ. Μουσσάς της είχε προτείνει συνεργασία με διάφορα μέσα που αυτός κατέχει ή γνωρίζει, πλην όμως με υπερβολικά ποσά πάνω από το όριο που είχαμε θέσει ανωτέρω. Εγώ της είπα να αρνηθεί και η κ. Κάτζου είχε την ίδια άποψη» ανέφερε.
Γιάννα Παπαδάκου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)



![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442