«Cumberbunny»: Σοκολατένια λαγουδάκια με τη μορφή του Μπ.Κάμπερμπατς
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και σοκολάτα; Για πολλές θαυμάστριες του βρετανού ηθοποιού, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κι αυτό χάρη στην Τζεν Λίντσεϊ- Κλαρκ που είχε την ιδέα να βγάλει στην πασχαλινή αγορά τα λεγόμενα «cumberbunny», σοκολατένια λαγουδάκια με το πρόσωπο του δημοφιλούς ηθοποιού.
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και σοκολάτα; Για πολλές θαυμάστριες του βρετανού ηθοποιού, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.
Κι αυτό χάρη στην Τζεν Λίντσεϊ- Κλαρκ που είχε την ιδέα να βγάλει στην πασχαλινή αγορά τα λεγόμενα «cumberbunny», σοκολατένια λαγουδάκια με το πρόσωπο του δημοφιλούς ηθοποιού.
Η ιδέα της ξεκίνησε πέρυσι όταν δημιούργησε ένα σοκολατένιο άγαλμα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε φυσικό μέγεθος, το οποίο ονόμασε«Chocobatch».
Η καλλιτέχνις της σοκολάτας είχε χρησιμοποιήσει 500 πλάκες βελγικής σοκολάτας για να φτιάξει το άγαλμα του ηθοποιού, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την αγάπη της στη σοκολάτα και τον θαυμασμό της στο πολυμήχανο τηλεοπτικό «Σέρλοκ Χολμς».
Για να ικανοποιήσει όλους τους θαυμαστές του 39χρονου ηθοποιού η Λίντσεϊ-Κλαρκ αποφάσισε φέτος να δημιουργήσει τα«cumberbunny». Βέβαια, τα σοκολατένια γλυκά κοστίζουν ακριβά. Κάθε cumberbunny κοστίζει 50 λίρες (περίπου 64 ευρώ) και έχουν βάρος 400 γραμμάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς


