Γεωργιάδης: Μπορούσα να πω ακόμη περισσότερα για τον Τσίπρα
Συνέχεια στα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του ομιλίας του στους Δελφούς δίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Είπε ότι δεν εξύβρισε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμη περισσότερα.
Συνέχεια στα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του ομιλίας του στους Δελφούς δίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν εξύβρισε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμη περισσότερα.
Υποστήριξε ακόμη ότι «αποδεικνύεται πως ο κ. Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα».
Ο κ. Γεωργιάδης τάσσεται υπέρ των κέντρων κλειστού τύπου για τους μετανάστες. «Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες» δήλωσε.
Και πρόσθεσε: «Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές, τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα, είτε στις 7 Μαρτίου» ανέφερε, τονίζοντας ότι «ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- Από τη Βαρκελώνη στο Ελληνικό – Πώς η ΑΙ και οι ψηφιακές υποδομές επανασχεδιάζουν τις πόλεις
- Πώς θα καταλάβουμε ότι η γάτα μας πλήττει – Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της
- Ηράκλειο: Θρήνος για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του – Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του
- H Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Πίτερς για το καλοκαίρι
- Κυνικός Τραμπ: «Μπορεί να ξαναχτυπήσουμε το Χαργκ απλά για την πλάκα» – Τι είπε για τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ,
- Η ιδιαίτερη απάντηση του Μπλόσομγκεϊμ για τον Ολυμπιακό (pic)
- O Σεμπάστιαν Μπαχ ζητά συγγνώμη από την Κριστίνα Άπλγκεϊτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442