Επιχείρηση ανέλκυσης του «Φεγγαριού της Ακτής» από τον Θερμαϊκό
Στόχος βανδαλισμού έγινε πάλι το γλυπτό «Φεγγάρι στην Ακτή» του Παύλου Βασιλειάδη, που κοσμεί το ξύλινο ντεκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του «Μακεδονία Παλλάς». Αυτή τη φορά βρέθηκε στο βυθό του Θερμαϊκού και κλήθηκαν οι ειδικοί για να το φέρουν στην επιφάνεια.
Στόχος βανδαλισμού έγινε για μία ακόμα φορά το γλυπτό «Φεγγάρι στην Ακτή» του Παύλου Βασιλειάδη, που κοσμεί το ξύλινο ντεκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του «Μακεδονία Παλλάς».
Αυτή τη φορά βρέθηκε στα νερά του Θερμαϊκού και κλήθηκαν οι ειδικοί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για να το φέρουν στην επιφάνεια.
Πάντως, ακόμα και «λαβωμένο», το Φεγγάρι ξύπνησε ρομαντικές διαθέσεις: Μετά το πέρας της επιχείρησης ο δύτης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έκανε επίσημα πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία συμμετείχε σαν μέλος της ΕΟΔ σε όλη διαδικασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η 79χρονη περσόνα της Βραζιλίας είναι νέα στον κινηματογράφο και πρωταγωνίστρια μιας ταινίας υποψήφιας για Όσκαρ
- Μουντιάλ 2026: Ποια Εθνική ομάδα θεωρείται φαβορί 100 ημέρες πριν τη σέντρα
- Έχουν δολοφονήσει ποτέ οι ΗΠΑ κάποιον παγκόσμιο ηγέτη στο παρελθόν;
- Γεραπετρίτης: Δεν έχει γίνει από πλευράς ΗΠΑ οποιαδήποτε προσέγγιση για τα ελληνοτουρκικά, καρφιά για Σαμαρά
- Σύλλογοι θυμάτων τρομοκρατίας επικρίνουν την παρουσία Κουφοντίνα σε ντοκιμαντέρ για τη «17Ν»
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα



