Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μεσημέρι η κηδεία του Παντελή Παντελίδη

Το μεσημέρι η κηδεία του Παντελή Παντελίδη

Το μεσημέρι θα πουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό. Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Το μεσημέρι θα πουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό. Η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Επίσημο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, η ταχύτητα του οχήματος την ώρα του δυστυχήματος υπολογίζεται στα 100-150 χλμ./ώρα. Το μαύρο τζιπ προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και στη συνέχεια στα μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες» και πως μόνο η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρά, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο αξιωματικός της Τροχαίας επισήμανε, επίσης, πως οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν κανονικά και πως ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Π.Παντελίδης δεν θα είχε σωθεί, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες.


Η Φρόσω Κυριάκου (αριστερά) και η Μίνα Αρναούτη

Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, συνοδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τα άνω και κάτω άκρα στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού.

Με ελαφρά τραύματα και κάταγμα στο βραχίονα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Συγκίνηση για τον αδόκητο θάνατο

Από το πρωί της Πέμπτης, μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου τού Παντελή Παντελίδη, φίλοι και θαυμαστές του δεν σταματούν να αφήνουν σημειώματα, λουλούδια και κεριά τόσο στο σημείο του δυστυχήματος, όσο και έξω από το πατρικό του σπίτι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ που διατηρεί ο πατέρας του, στη Νέα Ιωνία.

Επίσης, θαυμαστές και θαυμάστριές του έχουν καλέσει, μέσω των social media, σε συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 19:00) στον τόπο του δυστυχήματος, προκειμένου να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024