Όταν στην απεργία κλείνουν και τα… γραφεία τελετών
Ρολά έχουν κατεβάσει σήμερα, Πέμπτη, και τα γραφεία τελετών, καθώς η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κόντρα στο Ασφαλιστικό.«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» αναφέρει η Ένωση.
Ρολά έχουν κατεβάσει σήμερα, Πέμπτη, και τα γραφεία τελετών καθώς η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κόντρα στο Ασφαλιστικό.
«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Συντασσόμαστε στον κοινό αγώνα για την επιβίωσή μας. Αν δεν αντιδράσουμε θα μας τελειώσουν! Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τόπους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα








