Με το… ζόρι η Μίλαν πήρε προβάδισμα από την Αλεσάντρια
Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες (στο 43΄ με πέναλτι) και η Μίλαν νίκησε 1-0 την Αλεσάντρια στο Τορίνο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ιταλίας. Εναντίον μιας ομάδας Γ΄ κατηγορίας, οι «ροσονέρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι το 65΄, αλλά έκαναν το πρώτο βήμα και ασφαλώς είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό της 21ης Μαϊου.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες (στο 43΄ με πέναλτι) και η Μίλαν νίκησε 1-0 την Αλεσάντρια στο Τορίνο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ιταλίας.
Εναντίον μιας ομάδας Γ΄ κατηγορίας, οι «ροσονέρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι το 65΄, αλλά έκαναν το πρώτο βήμα και ασφαλώς είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό της 21ης Μαϊου.
Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών (σε παρένθεση η ημερομηνία του αγώνα ρεβάνς):
Αλεσάντρια-Μίλαν 0-1 (1/3)
Γιουβέντους-Ιντερ 27/1 (3 ή 4/3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκάλυψη: Πώς έφτασε να κοστίσει πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ η αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2» – Το αίτημα της Άν Χάθαγουεϊ προς την παραγωγή
- Ενεργειακή κρίση: Η Ευρώπη ξανά μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
- Δυνατός σεισμός στο Άγιον Όρος
- Αγοραστική δύναμη: Στην… ουρά της ΕΕ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ – Μαζί με τη Βουλγαρία




