Χωρίς τον Τσάντλερ θα ξανασμίξουν τα «Φιλαράκια»
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η εκπρόσωπος του Μάθιου Πέρι, δηλώνοντας στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ότι ο «Τσάντλερ» δεν θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου που για λίγες ώρες θα επανενώσει τα διάσημα «Φιλαράκια».
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η εκπρόσωπος του Μάθιου Πέρι, δηλώνοντας στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ότι ο «Τσάντλερ» δεν θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου που για λίγες ώρες θα επανενώσει τα διάσημα «Φιλαράκια».
Σύμφωνα με την Λίζα Κάστελερ, ο Πέρι θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τις ανάγκες της παράστασης «The End of Longing», στο Ουέστ Εντ, στην οποία πρωταγωνιστεί. «Ίσως μαγνητοσκοπήσει κάτι. Απλώς δεν θα είναι το reunion που όλοι περίμεναν» είπε η ίδια.
Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης -όσο λίγες- σειράς θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη, στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος στον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό, όμως, τι μορφή θα έχει το σόου και εάν οι ηθοποιοί θα μιλούν απλά για το έργο του Μπάροους, ή ακόμα και εάν θα καταφέρουν να βρεθούν μαζί στο τηλεοπτικό πλατό.
Το σόου έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισλανδία: Δημοψήφισμα για την επανέναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ προτείνει η κυβέρνηση
- «Θα ήταν υπέροχο» αν οι Κούρδοι επιτεθούν στο Ιράν, λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ

