
Στα αζήτητα το «σπίτι» του Μπάφαλο Μπιλ από τη «Σιωπή των Αμνών»
Ποιος θα 'θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.
Ποιος θα ‘θελε να αγοράσει το σπίτι ενός κατά συρροή δολοφόνου; Κανείς, ακόμα κι αν πρόκειται για το «σπίτι» ενός κινηματογραφικού δολοφόνου, όπως ο Μπάφαλο Μπιλ από το γνωστό θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών» με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ.
Μάταια οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας, προσπαθούν να το πουλήσουν.
Σύμφωνα με το Yahoo, η αγγελία πώλησης έναντι 300.000 δολαρίων μπήκε το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα, ο Σκοτ και η Μπάρμπαρα Λόιντ έχουν ρίξει την τιμή στις 250.000 δολάρια, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές παραμένουν άφαντοι.
Οι Λόιντς αγόρασαν το σπίτι το 1977, λίγο πριν παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο χωλ, εκεί που στην ταινία η Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) συναντά για πρώτη φορά τον Μπάφαλο Μπιλ (Τεντ Λεβίν).
Όπως …διευκρινίζει το ζευγάρι, το «μπουντρούμι» στο υπόγειο του σπιτιού όπου ο δολοφόνος κρατούσε τα θύματά του πριν τα δολοφονήσει, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και τα γυρίσματα για τις συγκεκριμένες σκηνές έγιναν σε άλλο χώρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της



