O Γιώργος Χατζηνάσιος με αγαπημένα του τραγούδια στο Half Note
O Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες μουσικοσυνθέτες, στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο ξεχωριστές παραστάσεις με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές», την Πέμπτη 21 και τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, καθώς και υπέροχα μουσικά θέματα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
To κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στο χρόνο με συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για ελληνικές ταινίες όπως «Γλυκιά Συμμορία», «Πρωινή Περίπολος», «Ένα Γελαστό Απόγευμα», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, και συγκεκριμένα από ταινίες όπως «Δόκτωρ Ζιβάγκο», «Love Story», «Όσα παίρνει ο άνεμος», «Έξοδος», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Οι Ομπρέλες του Χερβούργου» κ.ά.
Μαζί του οι ερμηνευτές Σπύρος Κλείσσας και Μαίρη Στεφανακίδη.
Πληροφορίες
HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: Πεμ: 21.30 & Παρ: 22.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310
entertainment.in.gr
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε






