Ο Γκαλίτσιος στον ΠΑΟΚ -αρχικά- για έξι μήνες και… βλέπουμε
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς εκτός απροόπτου, ο «Δικέφαλος» θα ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον Έλληνα αμυντικό. Όπως έγινε γνωστό, η όποιες αντιρρήσεις του αντιπροέδρου, Νίκου Βεζυρτζή, κάμφθηκαν καθώς ο Φρανκ Άρνεσεν τον έπεισε πως ο 29χρονος παίκτης θα δοκιμαστεί αρχικά με ένα συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών και εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοση του, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς εκτός απροόπτου, ο «Δικέφαλος» θα ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον Έλληνα αμυντικό.
Όπως έγινε γνωστό, η όποιες αντιρρήσεις του αντιπροέδρου, Νίκου Βεζυρτζή, κάμφθηκαν καθώς ο Φρανκ Άρνεσεν τον έπεισε πως ο 29χρονος παίκτης θα δοκιμαστεί αρχικά με ένα συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών και εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοση του, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.
Την Πέμπτη ουσιαστικά είχαμε… λήξη συναγερμού στην Τούμπα, καθώς βρέθηκε η «φόρμουλα» για να πέσουν οι υπογραφές.
Αρνεσεν και Βεζυρτζής έβαλαν «νερό στο κρασί» τους και με τις απαραίτητες υποχωρήσεις η συμφωνία με τον Έλληνα αμυντικό θα περάσει άμεσα σε επίσημο επίπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
