«Κυνήγι θησαυρού για τον Χρόνο» από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
«Κυνήγι Θησαυρού για τον Χρόνο» ανάμεσα σε εκθέματα διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του (7 ώς 12 ετών) το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, υποδεχόμενο τον καινούργιο χρόνο. Το Κυνήγι Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 7 Ιανουαρίου, με την καθοδήγηση των υπεύθυνων αρχαιολόγων και με τη βοήθεια εκπαιδευτικού φυλλαδίου.
Κυνήγι θησαυρού ανάμεσα σε εκθέματα διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του (7 ώς 12 ετών) το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, υποδεχόμενο τον καινούργιο χρόνο.
Το Κυνήγι Θησαυρού αφορά εκθέματα που σχετίζονται με τα διαφορετικά πρόσωπα του χρόνου και θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 7 Ιανουαρίου (διάρκεια: 10:00-11:30), με την καθοδήγηση των υπεύθυνων αρχαιολόγων και με τη βοήθεια εκπαιδευτικού φυλλαδίου.
Στο τέλος, και αφού ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό, τα παιδιά θα λάβουν ένα αναμνηστικό δώρο εμπνευσμένο από εκθέματα του Μουσείου.
Όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις παρέχονται δωρεάν για τα παιδιά και είναι απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής.
Πληροφορίες
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων 44)
Έναρξη δηλώσεων: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015
Τηλ. επικοινωνίας: 2132144891
Ώρες επικοινωνίας: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουόρεν Μπάφετ: Οι 7 χρυσές οικονομικές συμβουλές του «Σοφού της Όμαχα»
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
- Μακεδονικά φαντάσματα
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)




