Καμιά ανησυχία στον Ηρακλή για την δίωξη στο παιχνίδι με την Βέροια
Δεν ανησυχούν οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής για την δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα αναφορικά με τον αγώνα προς την Βέροια που έληξε ισόπαλο 0-0. Σύμφωνα με την κυανόλευκη ΠΑΕ και δεν υπάρχει καμιά ανησυχία και αυτό που ανησυχεί είναι μόνο η ανάμιξη του ονόματος του συλλόγου σε μια τέτοια υπόθεση.
Δεν ανησυχούν οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής για την δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα αναφορικά με τον αγώνα προς την Βέροια που έληξε ισόπαλο 0-0.
Σύμφωνα με την κυανόλευκη ΠΑΕ και δεν υπάρχει καμιά ανησυχία και αυτό που ανησυχεί είναι μόνο η ανάμιξη του ονόματος του συλλόγου σε μια τέτοια υπόθεση.
«Είμαστε με τη δικαιοσύνη, και ας ριχτεί φως στο παιχνίδι. Για μας είναι ανάξιο σχολιασμού να απολογηθούμε ή να πούμε οτιδήποτε για ένα παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο» ανέφερε στέλεχος της ΠΑΕ.
Είναι η δεύτερη φορά που η ΠΑΕ Ηρακλής καλείται σε απολογία για… ύποπτο παιχνίδι, καθώς και πέρσι είχε γίνει κάτι ανάλογο στο Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 0-1. Τότε δεν είχε αποδειχτεί κάτι μεμπτό και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε απαλλαχθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές





