
Μποροβήλος: «Θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα απεργίας»
Στην εκτίμηση ότι θα είναι δύσκολο να γίνει πράξη η προαναγγελθείσα από τον ΠΣΑΠ αποχή των ποδοσφαιριστών προέβη ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, που αποχώρησε πρώτος από τη σχετική σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ. «Η συνάντηση δεν είναι υπό το κράτος της απειλής για απεργία, αλλά γίνεται σε ένα πλαίσιο συνεννόησης. Το Εγγυητικό Ταμείο πρέπει να λειτουργήσει, αλλά θα δούμε πόσα χρήματα θα μπαίνουν, επειδή ήταν άλλα τα οικονομικά δεδομένα όταν υπήρξε η συμφωνία και άλλα τώρα» ανέφερε ο κ. Μποροβήλος.
Στην εκτίμηση ότι θα είναι δύσκολο να γίνει πράξη η προαναγγελθείσα από τον ΠΣΑΠ αποχή των ποδοσφαιριστών προέβη ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, που αποχώρησε πρώτος από τη σχετική σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ.
«Η συνάντηση δεν είναι υπό το κράτος της απειλής για απεργία, αλλά γίνεται σε ένα πλαίσιο συνεννόησης. Το Εγγυητικό Ταμείο πρέπει να λειτουργήσει, αλλά θα δούμε πόσα χρήματα θα μπαίνουν, επειδή ήταν άλλα τα οικονομικά δεδομένα όταν υπήρξε η συμφωνία και άλλα τώρα» ανέφερε ο κ. Μποροβήλος.
«Θεωρώ δεν υπάρχει θέμα απεργίας. Κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που η ΕΠΟ όρισε διαιτητές και οι συνέπειες για τις ομάδες θα ήταν τεράστιες» πρόσθεσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής στην ανώτατη κατηγορία, κι ενώ η συνάντηση, που ξεκίνησε στις 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, συνεχίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»




